Deprecated: Non-static method ESSFRS::PHP_UUIDFromGuid() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/16/129816/franluftsvarmepump.se/public_html/admin/sd_admin_server.php on line 3060
con1_meny_top_over.png  con1_meny_top_shadow.png
con1_meny_top_under.png

Bli uppringd:

Namn*
Telefon
 
 

   

 

Köp dina verktyg här

Är du på jakt efter nya verktyg ska du köpa dem på K-rauta! Hos K-Rauta sparar du både tid och pengar då de erbjuder riktiga proffsverktyg från pålitliga tillverkare till fördelaktiga priser. K-rauta påminner om en traditionell järnaffär, bara det att de har ett mycket större sortiment och mycket bättre priser. När du köper dina verktyg hos K-Rauta kan du alltid vara säker på att du gör en bra affär. K-rauta marknadsför verktyg från ett flertal ledande tillverkare, bland annat BOSCH, Dremel och NuTool, på så sätt är både du och vi försäkrade om att produkterna som håller vad de lovar.

Besöker du ett av K-Rautas byggvaruhus behöver du bara göra en enda resa till en enda affär. De har allt du behöver för ett lyckas med ditt renoverings- eller byggprojekt, samlat på en och samma plats. De har helt enkelt produkterna du är van vid att använda men till bättre priser, och du behöver aldrig vara rädd för att kompromissa med kvalitén.

 
   

© franluftsvarmepump.se | 0770-777-600 | info@polarpumpen.se |