Deprecated: Non-static method ESSFRS::PHP_UUIDFromGuid() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/16/129816/franluftsvarmepump.se/public_html/admin/sd_admin_server.php on line 3060
con1_meny_top_over.png  con1_meny_top_shadow.png
con1_meny_top_under.png

Bli uppringd:

Namn*
Telefon
 
 

   

 

Olika produkter

Det finns en rad av olika tillvekare av frånluftsvärmepumpar och här följer tre av de mest framstående på marknaden.

Vilket märke ska jag välja?

Det finns gott om frånluftsvärmepumpar att välja mellan. Några av de populäraste märkena hittar du nedan:

NIBE frånluftsvärmepumpar

NIBE är marknadens populäraste märke, när det kommer till frånluftsvärmepumpar. Ingen säljer så många frånluftsvärmepumpar som NIBE. Vi förstår varför.

ComfortZone frånluftsvärmepumpar

Några av de bästa frånluftsvärmepumparna på marknaden hittar du hos svenska ComfortZone - märket som startades av en missnöjd frånluftsvärmepumpskund, som idag utmanar de äldre märkena på marknaden.

Bosch och IVT frånluftsvärmepumpar

Bosch är annars ett av de ledande märkerna på marknaden och ligger i framkant när det gäller utveckling och teknik. Det svenska märket IVT ingår numera i Bosch-koncernen och utvecklingen sker parallellt.

Men det finns en mängd av olika märken alla har de sina egna produkter med olika funktioner och finesser. Vad som passar just dig bäst kan vara svårt att komma fram till. Det bästa är att kontakta en pålitlig återförsäljare med ett stort utbud av olika märken. Ni kan då i samråd komma fram till vad som passar dig och dina behov bäst.

Vill du ha hjälp att välja värmepump?

Om du behöver hjälp med ditt val av frånluftsvärmepump så kan du fylla i kontaktformuläret här. Vi kommer då återkomma till dig för rådgivning för att vi tillsammans ska hitta den frånluftsvärmepump som passar dig och ditt hushåll bäst.

Bosch ivt
NIBE logo-comfortzone.png

 
   

© franluftsvarmepump.se | 0770-777-600 | info@polarpumpen.se |