Deprecated: Non-static method ESSFRS::PHP_UUIDFromGuid() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /storage/content/16/129816/franluftsvarmepump.se/public_html/admin/sd_admin_server.php on line 3060
con1_meny_top_over.png  con1_meny_top_shadow.png
con1_meny_top_under.png

Bli uppringd:

Namn*
Telefon
 
 

   

 

Miljöpåverkan

Vi lever i en värld där medvetenheten kring vår egen energiförbrukning och dess påverkan på miljön är stor vilket är oerhört bra.

Hur påverkar frånluftsvärmepumpen miljön?

En frånluftsvärmepump minskar din energiförbrukning markant, vilket är bra för miljön. Då det inte sker någon förbränning, som lämnar efter sig sot och rök, så är påverkan på miljön minimal. Det skapas inte någon koldioxid och du bidrar därför inte till miljöförstöringen genom att släppa ut några växthusgaser.

en frånluftsvärmepump är bra för naturen

Frånluftsvärmepumpen återvinner värme

Med en frånluftsvärmepump tar du tillvara på gammal värme som annars hade släppts ut och försätter denna värme i cirkulation på nytt. Systemet använder sig fortfarande av el för att drivas, men minskar din elförbrukning markant. Samtidigt kan hemmet ventileras. Du får in ny fräsch luft och på så sätt förbättras inomhusmiljön. Risk för fukt, mögel, röta och radon minskar.

Med grön el blir miljöpåverkan mindre

Du som kund kan också vända dig till en återförsäljare av grön el, för att säkerställa att miljöbelastningen blir så liten som möjligt för ditt hem. Genom att göra gröna elval, kan du påverka miljön mindre både genom din uppvärmning och annan el som används i hemmet.

Frånluftsvärmepump är ett av de miljövänligaste alternativen på marknaden.

 
   

© franluftsvarmepump.se | 0770-777-600 | info@polarpumpen.se |